<  

Fiesta Eurasia 2018

events

Na een eerste geslaagde editie in 2017 strijkt Fiesta Eurasia weer neer in Oostende.

Het is een samenwerking tussen het populaire Fiesta Europa dat reeds ettelijke jaren Oostende bezoekt en Istimewa events uit Nederland die een Pasar neerzetten (een Aziatische sfeermarkt).
Verder is er ook de grote brocantemarkt op de Graaf de Smet de Naeyerlaan en vormt ook de kunstenaarsmarkt een belangrijk onderdeel uit van Place du tertre (organisatie van het Hazegras).
(brocantemarkt en kunstenaarsmarkt zijn enkel op zaterdag en zondag).

Je kan dus niet alleen de lekkerste specialiteiten en souvenirs uit alle hoeken van ons Europese continent vinden maar ook de meest exotische geuren en kleuren uit het verre oosten ontdekken en in eenzelfde moeite kuier je langs de brocantemarkt en bezoek je de kunstenaarsmarkt.

Vlei u neer op het internationaal TERRAS om te genieten van; Spaanse Paella of spekkoek uit Indonesië, Portugese cocktails, of loempia's, grillgerechten uit Bavaria of liever noedels uit de wok, saké uit japan of een wijntje uit de Moezelstreek, Singha bier uit Azie of toch liever een Belgisch speciaalbier.

In het kielzog van de standhouders reizen er heel wat muzikanten, dansers en artiesten mee die dagelijks voor LIVE MUZIEK en entertainment zorgen op het Europees en het Aziatische podium.

Voor de kinderen is er een leuk KINDERDORP met springkastelen, clics-speelzone en andere leukigheden.

Location: Naeyerlaan, Oostende

Website: fb.com/events/203498463628484/

Other events in Ostend

calendar Fish weekend
 
calendar Theater by the Sea
calendar Ostend at Anchor
 
calendar Fiesta Eurasia
calendar Paulusfeesten
Entire list